Αλβανία: Νεκρός 28χρονος ποδοσφαιριστής- Κατέρρευσε στο γήπεδο

Διεθνής ποδοσφαιριστής της Γκάνας κατέρρευσε στο γήπεδο και έφυγε από τη ζωή Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο ποδοσφαιριστής της Εγνάτια, Ράφαελ Ντουαμέναμα, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Παρτιζάνι στο πλαίσιο της Α' εθνικής του αλβανικού πρωταθλήματος. 

Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό του αγώνα Εγνάτια – Παρτιζάνι, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από την Γκάνα, Ράφαελ Ντουαμέναμα, κατέρρευσε καθώς υπέστη ανακοπή. Το ματς διακόπηκε και ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πληρέστερο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Ο Ντουαμένα είχε ιστορικό με προβλήματα στην καρδιά του, με τον ίδιο μάλιστα να έχει αναφέρει ότι χάλασε η μεταγραφή του από τη Ζυρίχη στην Μπράιτον το καλοκαίρι του 2017, καθώς οι Άγγλοι τον «έκοψαν» στις ιατρικές εξετάσεις. 

Τον Οκτώβριο του 2021 είχε καταρρεύσει ξανά στο γήπεδο, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Αυστριακής Μπλάου-Βάις Λιντς. Οι γιατροί τον είχαν συμβουλεύσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. 

Είχε σκοράρει ήδη 9 γκολ φέτος και ήταν πρώτος σκόρερ στο αλβανικό πρωτάθλημα. 

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Ράφαελ Ντουαμέναμααυτή τη δύσκολη στιγμή. Εκπροσώπησε την Γκάνα ολόψυχα» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ποδοσφαιρική ομοσπονδία Γκάνας. 

Με πληροφορίες από koha.net, Goal.com

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ