Καραλής: «Βυθίστηκα στην κατάθλιψη» - Σταματά τη σεζόν για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία

Ο Καραλής σταματά τη σεζόν για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία: «Βυθίστηκα στην κατάθλιψη» Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Ο αθλητής του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες με την ψυχική του υγεία το τελευταίο διάστημα και σταμάτα τη σεζόν για να επικεντρωθεί στον εαυτό του και να ξαναβρεί το κίνητρό του.

«Μετά από τραυματισμό στη σεζόν του κλειστού στίβου, ακολούθησε μια σειρά συμβάντων που μείωσαν το ηθικό μου. Για πρώτη φορά φέτος, έπαθα κρίση πανικού κάτι που, κατά συνέπεια, με βύθισε στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό διάστημα» επεσήμανε, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Παρότι πιέστηκε για να γίνει γρήγορα καλά, αυτό είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, όπως εξομολογήθηκε.

«Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό χειροτέρεψε τα πράγματα και, δυστυχώς, ο «κακός» Μανόλο κυριάρχησε» σημείωσε, ειδικότερα. «Πίεσα τον εαυτό μου να συνεχίσω τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να χαίρομαι κάθε διοργάνωση, όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και δίχως κίνητρο».

Πλέον, όπως, η κούραση τον έχει καταβάλει και νιώθει την ανάγκη να κάνει ένα βήμα πίσω και να ασχοληθεί με την ψυχική του υγεία.

«Είμαι κουρασμένος και νιώθω πλήρως εξαντλημένος. Σταματάω εδώ τη σεζόν. Χρειάζομαι ξεκούραση και να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να κάνω ένα διάλειμμα για να επανακτήσω το χαμόγελό μου».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM