Καραλής: «Βυθίστηκα στην κατάθλιψη» - Σταματά τη σεζόν για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία

Ο Καραλής σταματά τη σεζόν για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία: «Βυθίστηκα στην κατάθλιψη» Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Ο αθλητής του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες με την ψυχική του υγεία το τελευταίο διάστημα και σταμάτα τη σεζόν για να επικεντρωθεί στον εαυτό του και να ξαναβρεί το κίνητρό του.

«Μετά από τραυματισμό στη σεζόν του κλειστού στίβου, ακολούθησε μια σειρά συμβάντων που μείωσαν το ηθικό μου. Για πρώτη φορά φέτος, έπαθα κρίση πανικού κάτι που, κατά συνέπεια, με βύθισε στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό διάστημα» επεσήμανε, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Παρότι πιέστηκε για να γίνει γρήγορα καλά, αυτό είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, όπως εξομολογήθηκε.

«Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό χειροτέρεψε τα πράγματα και, δυστυχώς, ο «κακός» Μανόλο κυριάρχησε» σημείωσε, ειδικότερα. «Πίεσα τον εαυτό μου να συνεχίσω τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να χαίρομαι κάθε διοργάνωση, όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και δίχως κίνητρο».

Πλέον, όπως, η κούραση τον έχει καταβάλει και νιώθει την ανάγκη να κάνει ένα βήμα πίσω και να ασχοληθεί με την ψυχική του υγεία.

«Είμαι κουρασμένος και νιώθω πλήρως εξαντλημένος. Σταματάω εδώ τη σεζόν. Χρειάζομαι ξεκούραση και να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να κάνω ένα διάλειμμα για να επανακτήσω το χαμόγελό μου».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόβλεψη L’ Équipe: «Κανένα χρυσό μετάλλιο» η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου

Αθλητισμός / Πρόβλεψη L’ Équipe: «Κανένα χρυσό μετάλλιο» η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου

Η πρόβλεψη έρχεται έναν χρόνο μετά τη συγκομιδή δύο μεταλλίων στο Μουντιάλ του 2023 – το χρυσό του Τεντόγλου στο μήκος και το χάλκινο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ. βάδην
LIFO NEWSROOM
Καμπάνια Μάμντανι κατά της FIFA: «Όχι» στα εισιτήρια Μουντιάλ που ακριβαίνουν ανάλογα με τη ζήτηση

Αθλητισμός / Καμπάνια Μαμντάνι κατά της FIFA: «Όχι» στα εισιτήρια Μουντιάλ που ακριβαίνουν ανάλογα με τη ζήτηση

Στο Μουντιάλ του 2026,  η FIFA θα εφαρμόσει το σύστημα της «δυναμικής τιμολόγησης», μια μέθοδο κατά την οποία η τιμή των εισιτηρίων ανεβαίνει ή πέφτει ανάλογα με τη ζήτηση 
LIFO NEWSROOM
Eurobasket: Κάλεσμα Αταμάν σε τουρκικές αεροπορικές: «Οργανώστε πτήσεις με Τούρκους» για τον ημιτελικό με την Ελλάδα

Αθλητισμός / Eurobasket: Κάλεσμα Αταμάν σε τουρκικές αεροπορικές: «Οργανώστε πτήσεις» για τον ημιτελικό με την Ελλάδα

Ο Αταμάν, σε δήλωσή του στον ανταποκριτή του πρακτορείου Anadolu, τόνισε τη μεγάλη σημασία του ημιτελικού και ανέφερε ότι η Ελλάδα θα πραγματοποιήσει επιπλέον πτήσεις προς τη Ρίγα
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025- Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε ηχηρό μήνυμα στους γονείς: ««Αν δίνουμε το κακό παράδειγμα, τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;»

Αθλητισμός / Eurobasket 2025- Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε ηχηρό μήνυμα στους γονείς: «Αν δίνουμε το κακό παράδειγμα, τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;»

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε για την πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του Eurobasket και ύψωσε ασπίδα για την «γαλανόλευκη» στο ποδόσφαιρο
LIFO NEWSROOM