ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ήττα για τον Τσιτσιπά στον τελικό του China Open

Ήττα για τον Τσιτσιπά στον τελικό του China Open Facebook Twitter
0

Δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του, Ντομινίκ Τιμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του China Open.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο3 του ταμπλό, ηττήθηκε στη μάχη του τίτλου με 1-2 σετ (3-6, 6-4, 6-1) από τον Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ, Νο4 του κόσμου και Νο1 του ταμπλό.

O 21χρονος τενίστας είχε προηγηθεί με προβάδισμα 5-3 στο πρώτο σετ, οπότε και το κατέκτησε με 6-3. Η απάντηση του Ντομινίκ Τιμ ήρθε στο 2ο σετ όπου έδειξε αντοχή στην πίεση. Ειδικά όταν το σετ ξεκίνησε ιδανικά για τον Τσιτσιπά που με μπρέικ στο 3ο γκέιμ προηγήθηκε 2-1. Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά για τον Έλληνα τενίστα ο 26χρονος Αυστριακός απάντησε με μπρέικ σέρβις στο 4ο γκέιμ και ισοφάρισε 2-2. Ακολούθησε παιχνίδι τακτικής με τον Αυστριακό να περιμένει το λάθος του Τσιτσιπά. Ο Τιμ προηγήθηκε 5-4 γκέιμ και με εντυπωσιακές επιστροφές στο 10ο γκέιμ έκανε μπρέικ στο σερβίς του Τσιτσιπά. Μετά από δύο χαμένα σετ πόιντ ο Τιμ έκανε το 6-4 και ισοφάρισε 1-1 σετ οδηγώντας τον τελικό στο 3ο σετ.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ