Η Σερένα έπαιξε ξανά τένις στη μνήμη της αδελφής της και εναντίον της βίας

Η Σερένα έπαιξε ξανά τένις στη μνήμη της αδελφής της και εναντίον της βίας Facebook Twitter
0

Έστω και ανεπίσημα, για λόγους φιλανθρωπικούς, η Σερένα Ουίλιαμς επέστρεψε στην δράση και έπαιξε τένις για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο από τις αρχές του χρόνου, όταν και σταμάτησε λόγω της εγκυμοσύνης της.

Μαζί με την αδελφή της, Βένους οργάνωσαν μια εκδήλωση στην Ουάσινγκτον με την επωνυμία «A Family Affair», ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν σε ίδρυμα που δημιουργήθηκε πέρυσι στο Λος Άντζελες και δραστηριοποιείται κατά της βίας.

Το θέμα αγγίζει ιδιαίτερα τις αδελφές Ουίλιαμς, καθώς η μεγαλύτερη αδελφή τους είχε δολοφονηθεί το 2013 στην περιοχή Κόμπτον, όπου εδρεύει το συγκεκριμένο ίδρυμα.

Σερένα και Βένους αγωνίστηκαν για λίγο σε διπλό μέσα στο κλειστό γυμναστήριο όπου έγινε η εκδήλωση και στις δηλώσεις της η πρώτη τόνισε: «H βία έχει επηρεάσει τη ζωή μας, γιατί χάσαμε τη μεγαλύτερη αδερφή μας από μια πράξη βίας. Υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι μέσα στις κοινωνίες δεν έχουν κάποιο μέρος για να εκτονώσουν την ενέργειά τους και δεν μπορούν να είναι δημιουργικοί. Έτσι, όλη αυτή η ενέργεια μετατρέπεται σε αρνητική».

Από τη δική της μεριά ο Βένους τόνισε: «Για εμένα είναι θαυμάσιο να είμαι κομμάτι αυτού του ιδρύματος. Αισθάνεσαι ότι κάνεις κάτι θετικό στη ζωή σου και δίνεις την έμπνευση και σε άλλους για να πάνε καλύτερα. Κάποιες φορές όλο αυτό δημιουργεί έναν θετικό κύκλο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM