Η Εθνική Euro 2004 ξανά στο γήπεδο!

Η Εθνική Euro 2004 ξανά στο γήπεδο! Facebook Twitter
0

Οι Έλληνες Πρωταθλητές Ευρώπης ξαναφορούν την φανέλα με το Εθνόσημο, και ξαναμπαίνουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν, περίπου 9 χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2004. Η συλλεκτική Εθνική Euro 2004 κάνει την επανεμφάνισή της την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου θα υποδεχθεί την μεγαλύτερη Εθνική στην ιστορία της Ρουμανίας, την Εθνική του Γκεόργκι Χάτζι ('94-'98) με όλα τα μεγάλα της αστέρια!

Είναι ο σκοπός που παρακινεί και ενώνει ξανά την καλύτερη ομάδα, την καλύτερη παρέα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής 2004 ξαναμπαίνουν στο γήπεδο με διοργανώτρια την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ενισχύσουν την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ. Είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών της κοινωνικής δράσης που έχει αποφασίσει να αναπτύξει η κορυφαία Εθνική ομάδα όλων των εποχών για να βοηθήσει τους Έλληνες σε μια εποχή που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις σε αυτή την προσπάθεια, ακόμη και αν δεν μπορείς να βρεθείς την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας για να δεις και να χειροκροτήσεις ξανά την αγαπημένη σου Εθνική ομάδα. Μπορείς να αγοράσεις ένα εισιτήριο (τιμή 2 ευρώ) από ένα κατάστημα "Γερμανός" από το απόγευμα της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα, για να βοηθήσεις να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά που έχουν μείνει αβοήθητα.

Ο φιλικός αγώνας της Εθνικής του Euro 2004 με την Ρουμανία του Χάτζι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM