Γιατί δεν είδαμε live τον Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο; Η ΕΡΤ απαντά

Η ΕΡΤ απαντά: Γιατί δεν μεταδόθηκε live η συμμετοχή του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο Facebook Twitter
0

Με μία ανάρτησή στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η ΕΡΤ απάντησε στα σχόλια που προκάλεσε η μη μετάδοση της πρώτης συμμετοχής του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020»

Στο ζήτημα είχε αναφερθεί με story στο Instagram και η σύζυγος του Έλληνα πρωταθλητή, Βασιλική Μιλλούση. «Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την βαθμολογία του αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν». Στη συνέχεια ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα από την συμμετοχή του συζύγου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Η ΕΡΤ απαντά: Γιατί δεν μεταδόθηκε live η συμμετοχή του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο Facebook Twitter

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο 30χρονος Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15,333 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,300, βαθμός εκτέλεσης: 9,033), επίδοση που τον φέρνει στην 1η θέση μετά την διεξαγωγή του 2ου από τους τρεις προκριματικούς ομίλους της ενόργανης ανδρών και θεωρείται βέβαιο ότι θα του χαρίσει το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.


 
Ο κορυφαίος αθλητής των κρίκων υποσκέλισε, μεταξύ άλλων, τον Κινέζο Γιανγκ Λιου (2ος μέχρι στιγμής με 15,300 β.), ο οποίος είναι ο ισχυρότερος αντίπαλός του και τελευταίος αθλητής που τον είχε υποχρεώσει σε ήττα το 2019, τον Βραζιλιάνο «χρυσό» Ολυμπιονίκη του 2012 και «ασημένιο» του 2016 Αρτούρ Ζανέτι (3ος προς το παρόν με 14,900 β.), τον Ρώσο Ντενίς Αμπλιάζιν (4ος με 14,800 β.) και τον επίσης υπολογίσιμο Κινέζο Χάο Γιόου (5ος με 14,800 β.).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ