Απεργία την Πρωτομαγιά

Χιλιάδες στην παρέλαση των πρωταθλητών Μπακς στο Μιλγουόκι- Το «παιχνίδι» του Αντετοκούνμπο με τις βολές

Χιλιάδες στην παρέλαση των πρωταθλητών Μπακς στο Μιλγουόκι- Το «παιχνίδι» του Αντετοκούνμπο με τις βολές Facebook Twitter
0

Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Μιλγουόκι, για την παρέλαση των πρωταθλητών Μπακς και- όπως αναμενόταν- ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν στο επίκεντρο. 

Όλο το Μιλγουόκι γιορτάζει το πρώτο πρωτάθλημα στο NBA που κατακτούν οι Μπακς έπειτα από 50 χρόνια, χάρη στον Αντετοκούνμπο- που αναδείχθηκε και MVP των τελικών- και τους συμπαίκτες του. 

Ο «Greak Freak» δεν άφησε από τα χέρια του το τρόπαιο, ξεσηκώνοντας τον κόσμο κάθε φορά που το ύψωνε. 

Μάλιστα, κάποια στιγμή… τρόλαρε τον εαυτό του, εκτελώντας «βολές» από το πούλμαν της ομάδας, με καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων, ένα θέμα που είχε συζητηθεί το προηγούμενο διάστημα. 

Ο αδελφός του, Θανάσης, παρακολούθησε από ξεχωριστό αυτοκίνητο την παρέλαση, καθώς είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Όταν ζητήθηκε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μεταφέρει ένα μήνυμα εκ μέρους του αδελφού του, εκείνος είπε «Τα καταφέραμε Μιλγουόκι! Αυτή είναι η πόλη μας». 

Ακόμη, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι πλέον η οικογένεια έχει τρεις πρωταθλητές του ΝΒΑ, μετά τον Κώστα Αντετοκούνμπο που ήταν μέλος των Λος Άντζελες Λέικερς οι οποίοι κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα. 

«Αν κάποιος μας έλεγε όταν ήταν παιδιά ότι το 2021 οι τρεις μας θα ήμασταν πρωταθλητές, δεν θα το πίστευα. Αλλά ξέρω ότι οι γονείς μας είναι πολύ υπερήφανοι, οπότε είμαι χαρούμενος», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

«Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω», παραδέχθηκε. «Δουλέψαμε πολύ σκληρά, πιστέψαμε στους εαυτούς μας, αγωνιστήκαμε… Είμαι τρομερά χαρούμενος. Προσπαθώ να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ μαζί σας, με τους συναθλητές μου», συμπλήρωσε. 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ