Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες: Δεν θα πωληθούν εισιτήρια, θεατές μόνο με προσκλήσεις

Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες: Δεν θα πωληθούν εισιτήρια, θεατές μόνο με προσκλήσεις Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Τα εισιτήρια για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, που ξεκινούν στο Πεκίνο στις 4 Φεβρουαρίου, δεν θα διατεθούν προς πώληση, παρά μόνο θα διανεμηθούν σε «στοχευμένες» ομάδες ανθρώπων, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. 

Αρχικά, τον περασμένο Σεπτέμβριο οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει ότι οι Αγώνες θα γίνουν μόνο με ντόπιους θεατές, λόγω των μέτρων για την πανδημία. Όμως, σήμερα ανακοίνωσαν την απόφαση να μην πωληθούν εισιτήρια, εξαιτίας της «σοβαρής και περίπλοκης» κατάστασης με τον κορωνοϊό, όπως και λόγω της ανάγκης να προστατευθεί το προσωπικό και οι θεατές. 

Όσοι ντόπιοι λάβουν τελικά εισιτήρια, θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και την παρακολούθηση αγώνων στο μεγάλο ραντεβού των χειμερινών σπορ. 

Οι διοργανωτές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό, ούτε διευκρίνισαν πώς και πού θα διανεμηθούν τα εισιτήρια. 

Ήδη οι Κινέζοι έχουν θέσει σε εφαρμογή τη «φούσκα» για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, που διασφαλίζει ότι δεν θα έρχονται σε επαφή οι αθλητές και εργαζόμενοι στη διοργάνωση με τους υπόλοιπους Κινέζους πολίτες. Οι περισσότεροι μετέχοντες στους Αγώνες θα φτάσουν στην Κίνα με ειδικές πτήσεις τσάρτερ. 

Με πληροφορίες από Reuters

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ