ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

H Σερένα Γουίλιαμς διοργάνωσε σόου για να αποκαλύψει το φύλο του δεύτερου παιδιού της

Σερένα Γουίλιαμς: Αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του δεύτερου παιδιού τους διοργάνωσαν η Σερένα Γουίλιαμς και ο Αλέξις Οχανιάν, με πολλές στιγμές να καταγράφονται σε βίντεο.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του Grand Slam και ο σύζυγός της μοιράστηκαν τα νέα με την ανάρτηση του βίντεο στο διαδίκτυο. Η προετοιμασία της Σερένα Γουίλιαμς, τα πολύχρωμα μπαλόνια, ο κόσμος που έδωσε το «παρών» και η μεγάλη τούρτα είναι μερικά απ’ όσα καταγράφηκαν στο εν λόγω βίντεο μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψης του φύλου.

Ανάμεσα στη Σερένα Γουίλιαμς και τον σύζυγό της ήταν και η πεντάχρονη κόρη τους, οικογενειακοί φίλοι, συγγενείς, όπως η αδελφή της Σερένα Γουίλιας, η Βένους και ο πατέρας τους ο Ρίτσαρντ. Το ζευγάρι περίμενε μέχρι να νυχτώσει για να μάθει το φύλο του μωρού, αλλά η αποκάλυψη δεν ήρθε αμέσως, αλλά ύστερα από ένα κόλπο του Αλέξις Οχανιάν. Ο επιχειρηματίας έβαλε τη Σερένα Γουίλιαμς να κόψει την τούρτα, η οποία θα αποκάλυπτε το φύλο, αλλά τελικά αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν ένα απλό κίτρινο κέικ.

Η πραγματική αποκάλυψη ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή και περιελάμβανε ένα μικρό σόου υπό τη μουσική του DJ Μάικ Γουάιζ. Το ζευγάρι και όλοι οι καλεσμένοι του κοίταξαν προς τον ουρανό για την απάντηση. Αφότου αναβόσβησαν μπλε και ροζ φώτα, στο τέλος φάνηκε η λέξη «κορίτσι».

Το ζευγάρι και όλοι όσοι ήταν βρίσκονταν στο πάρτι ενθουσιάστηκαν από το αποτέλεσμα, φώναζαν και πηδούσαν απ’ τη χαρά τους.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περίμενε το δεύτερο παιδί του στο χαλί του Met Gala του 2023. Τον ίδιο μήνα, η πρώην πρωταθλήτρια του τένις δημοσίευσε τη στιγμή που εκείνη και ο Αλέξις Οχανιάν μοιράστηκαν τα νέα με την κόρη τους, ότι δηλαδή έπαιρνε «προαγωγή» σε μεγάλη αδερφή.

«Θυμάσαι πώς προσευχόσουν για μια μικρή αδερφή ή αδερφό; Λοιπόν, πήγαμε στο γιατρό και αποδείχθηκε ότι δεν παχαίνω, αλλά έχω ένα μωρό στην κοιλιά μου», είπε η Σερένα Γουίλιαμς, με την κόρη της να ρωτάει ενθουσιασμένη: «Πλάκα μου κάνεις;»

Με πληροφορίες από etonline

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ