F1: Αυτοκίνητο παρέσυρε τον Αλόνσο ενώ έκανε ποδήλατο- Υποβλήθηκε σε επέμβαση στη γνάθο

F1: Αυτοκίνητο παρέσυρε τον Αλόνσο ενώ έκανε ποδήλατο- Υποβλήθηκε σε επέμβαση στη γνάθο Facebook Twitter
EPA
0

Αυτοκίνητο παρέσυρε τον Φερνάντο Αλόνσο, ενώ έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 υπέστη κάταγμα στην άνω γνάθο και υποβλήθηκε σε επιτυχή διορθωτική επέμβαση. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 48 ώρες, για παρακολούθηση, ανακοίνωσε η ομάδα του, η Alpine.

«Η ιατρική ομάδα είναι ικανοποιημένη με την πρόοδό του. Έπειτα από λίγες ημέρες πλήρους ξεκούρασης, θα είναι σε θέση να επιστρέψει σταδιακά στην προπόνηση. Αναμένουμε ότι θα είναι πλήρως λειτουργικός για να προετοιμαστεί για τη σεζόν», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση της Alpine.

Τα δοκιμαστικά της F1 θα γίνουν στο Μπαχρέιν στις 12-14 Μαρτίου, ενώ στην ίδια πίστα θα γίνει το πρώτο Γκραν πρι της νέας σεζόν, στις 26-28 Μαρτίου.

Ο Αλόνσο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο ενώ έκανε προπόνηση με ποδήλατο, την Πέμπτη. Η σύγκρουση έγινε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να στρίψει αριστερά, προκειμένου να μπει σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με την αστυνομία του Λουγκάνο.

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM