Euro 2020: Βαριά ήττα της Εθνικής από την Αρμενία με 2-3

Euro 2020: Βαριά ήττα της Εθνικής από την Αρμενία με 2-3 Facebook Twitter
EPA
0

Βαριά και κρίσιμη ήττα υπέστη απόψε η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αρμενίας στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο στόχος επανόδου της Εθνικής στην τελική φάση του Euro 2020, φαίνεται πως χάνεται για άλλη μια φορά με την σημερινή εντός έδρας ήττα με 2-3. Αυτή είναι η δεύτερη ήττα εντός έδρας για την Ελλάδα που έπεσε στην τέταρτη θέση του 10ου ομίλου. 

Η Ελλάδα φαίνεται πως αποχαιρετά τις όποιες ελπίδες για να βρεθεί στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού έχει μόνο 4 βαθμούς στον 10ο όμιλο. Αντίθετα η Ιταλία έκανε το «4 στα 4» νικώντας 2-1 τη Βοσνία. Η Φινλανδία «πέρασε» με 2-0 από το Λιχτενστάιν και να παραμένει δεύτερη με 9 βαθμούς ενώ οι Αρμένιοι έφτασαν στους 6 βαθμούς και πέρασαν τρίτοι.

Οι σκόρερ του αποψινού ματς: Ζέκα στο 54' και Φορτούνης στο 87' για την Ελλάδα. Καραπετιάν στο 8', Γκαζαριάν στο 33΄και Μπαρσεγκιάν στο 74'. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που η Ελλάδα δέχεται δύο ή πάνω από δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στα ματς απέναντι σε Βοσνία, Τουρκία και Ιταλία. Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη έχει επίσης 4 βαθμούς στον όμιλο ενώ το Λιχτενστάιν είναι τελευταίο με μηδέν βαθμούς.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ