Εθνική πόλο ανδρών: Δακρυσμένος ο Βλάχος ζήτησε συγγνώμη- «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Εθνική πόλο: Δακρυσμένος ο Βλάχος ζήτησε συγγνώμη- «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» Facebook Twitter
0

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών μόλις είχε κατακτήσει- για πρώτη φορά- το αργυρό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Κι όμως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός πάσχιζε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, γιατί χάθηκε στα πέναλτι το χρυσό. 

Λίγα λεπτά μετά τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Φουκουόκα, στον οποίο η Ελλάδα ηττήθηκε, έπειτα από μάχη, από την Ουγγαρία με 14-13 στα πέναλτι, ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ότι έκανε το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», όταν αποφάσισε να πάρει τάιμ άουτ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα και δακρυσμένος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του και από τον κόσμο. 

«Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, σε μια φάση που θα έκρινε τον τελικό, που πήρα τάιμ άουτ στο τέλος. Ήμασταν δύο με έναν μπροστά για να βάλουμε γκολ. Ήταν η χειρότερη φάσης της ζωής μου, στην πιο σπουδαία στιγμή της ομάδας, ζητάω συγγνώμη από τα παιδιά και από τον κόσμο», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο. 

«Έχουμε προσδοκίες, το πιστέψαμε, ίσως να το αξίζαμε. Χάσαμε στο τελευταίο λεπτό μια κλασική ευκαιρία για να βάλουμε γκολ και να περάσουμε μπροστά και μετά πήρα το λάθος τάιμ άουτ, που μας χάλασε το momentum», συνέχισε ο Θοδωρής Βλάχος. 

«Είναι κρίμα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλο το τουρνουά. Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Ελπίζω ότι θα έχει κι άλλες ευκαιρίες αυτή η ομάδα, αλλά σήμερα ήταν μοναδική», συμπλήρωσε. 

Ο Θοδωρής Βλάχος εκτίμησε πως όταν η εθνική ομάδα πόλο επιστρέψει στην Ελλάδα, «θα καταλάβουμε ότι κάναμε κάτι σπουδαίο εδώ, αλλά δεν καταφέραμε το απόλυτο». «Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό. Θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε πίσω, για να προχωρήσουμε μπροστά, σε επόμενες επιτυχίες», κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Αθλητισμός / Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Η FIFA ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2029, εξετάζει τη διεύρυνση των ομάδων και νέα μορφή προκριματικών αγώνων, ενισχύοντας το ενδιαφέρον πριν το τουρνουά
LIFO NEWSROOM
Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Αθλητισμός / Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Ανεβάζοντας κατά κόρυφα την απόδοσή της στην επίθεση και παίζοντας πιεστική άμυνα, η Ελλάδα γυρίζει από το -10 του πρώτους μέρους (40-30) για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιταλία, την οποία θα συναντήσει ξανά στην πρεμιέρα του EuroBasket
LIFO NEWSROOM
Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Αθλητισμός / Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί τη Λετονία, η οποία κατέκτησε την 5η θέση πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες
LIFO NEWSROOM