Έρευνα της UEFA για τον Ιμπραΐμοβιτς- Σχετικά με φερόμενη συμμετοχή του σε στοιχηματική εταιρεία

Έρευνα της UEFA για τον Ιμπραΐμοβιτς- Σχετικά με φερόμενη συμμετοχή του σε στοιχηματική εταιρεία Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η UEFA θα κάνει πειθαρχική έρευνα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για «φερόμενα οικονομικά συμφέροντα σε στοιχηματική εταιρεία».

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 39χρονος επιθετικός της Μίλαν κατέχει ποσοστό στοιχηματικής εταιρείας, κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA.

 

Συγκεκριμένα, ο Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να κατέχει- μέσω της εταιρείας του Unknown AB- το 10% της στοιχηματικής ιστοσελίδας Bethard, που έχει έδρα στη Μάλτα.

 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως ανατέθηκε σε επιθεωρητή δεοντολογίας η διενέργεια πειθαρχικής έρευνας αναφορικά με πιθανή παραβίαση των κανονισμών της UEFA από τον Ιμπραΐμοβιτς, για φερόμενα οικονομικά συμφέροντα σε εταιρεία στοιχημάτων.

 

Ο κώδικας δεοντολογίας της FIFA ορίζει ότι ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να έχει συμφέροντα σε εταιρείες που «προωθούν, κανονίζουν ή διενεργούν στοιχήματα» ή με «συναλλαγές που σχετίζονται με ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και διοργανώσεις».

 

Αν διαπιστωθεί ότι παραβίασε τους κανόνες, ο Ιμπραΐμοβιτς θα είναι αντιμέτωπος με πρόστιμο έως 109.000 δολάρια και αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για έως και τρία χρόνια.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM