Έρευνα για εκτεταμένη φοροδιαφυγή του προπονητή της Βραζιλίας Σκολάρι

Έρευνα για εκτεταμένη φοροδιαφυγή του προπονητή της Βραζιλίας Σκολάρι Facebook Twitter
0

Λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, ο τεχνικός της Βραζιλίας Φελίπε Σκολάρι βρίσκεται αντιμέτωπος με έρευνα των αρχών της Πορτογαλίας για εκτεταμένη φοροδιαφυγή την περίοδο που ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας μεταξύ του 2003 και 2008.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια ο Σκολάρι φαίνεται ότι εισέπραξε 7,4 εκατ. τα οποία όμως δεν δήλωσε ποτέ στις φορολογικές αρχές της χώρας. Αντιθέτως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται ότι τα ποσά αυτά μεταφέρθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Ο 65χρονος τεχνικός αρνείται κάθε εμπλοκή σε υπόθεση φοροδιαφυγής. Σε γραπτή δήλωσή του, τόνισε πως έχει δηλώσει τα εισοδήματά του σε κάθε χώρα που έχει εργαστεί και εξέφρασε την ελπίδα πως η Δικαιοσύνη θα αποκαλύψει την αλήθεια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM