Επίσημη ανακοίνωση: Κεκλεισμένων των θυρών η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Επίσημη ανακοίνωση: Κεκλεισμένων των θυρών η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας Facebook Twitter
0

Χωρίς θεατές και διαπιστευμένους θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (19/3) στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η απόφαση για την κεκλεισμένων των θυρών Τελετή, πάρθηκε από την ΕΟΕ, στο πλαίσιο της προστασίας αλλά και της πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας και η Λαμπαδηδρομία στην «οικοδέσποινα» των εφετινών Ολυμπιακών Αγώνων, Ιαπωνία, θα αρχίσει από την Φουκουσίμα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά η επισήμη ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπής «Τόκιο 2020» να γίνει την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο κεκλεισμένων των θυρών. Για την Τελετή δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαπίστευσης που έχουν εκδοθεί καθώς προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας και η εφαρμογή όλων των κανόνων που έχει θεσπίσει το Ελληνικό κράτος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Τα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 16-3-2020 μέχρι νεωτέρας».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM