Επεισόδια στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ

7

Για ακόμη μία φορά σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά τα καταδικαστέα επεισόδια έγιναν στη διάρκεια του τελικού κυπέλλου μπάσκετ, όπου αναμετρούνται οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η διακοπή της αναμέτρησης έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων εκτόξευαν αντικείμενα μεταξύ τους.

Ο αγώνας τώρα συνεχίζεται κανονικά, ενώ μόνο οι διαπιστευμένοι από την ΕΟΚ, οι δημοσιογράφοι και το προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται στο γήπεδο. Λίγο πριν τη λήξη του δεύτερου δεκαλέπτου προηγείται ο Παναθηναϊκός.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM
Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
στα δευτερολεπτα 0.20 με 0.25 βλεπετε γαυρο ουρακοτανγκο να κανει χορευτικη φυγουρα βγαζω μαχαιρι και καλα και βαζελο να προσπαθει να τον τσακωσει...μιλαμε για μαχη σωμα με σωμα....τυφλα να χουν τα γκετο στο μπρονξ και στο χαρλεμ....