Ελληνική Ολυμπιακή Ομοσπονδία κατά ΕΡΤ: Και για τον Γκιώνη στο πινγκ πονγκ ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;

Ελληνική Ολυμπιακή Ομοσπονδία κατά ΕΡΤ: Και για τον Γκιώνη στο πινγκ πονγκ ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει; Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Με ένα αιχμηρό Tweet, η Ελληνική Ολυμπιακή Ομοσπονδία επικρίνει εμμέσως πλην σαφώς την ΕΡΤ, με αφορμή το σημερινό παιχνίδι του Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Το πρωί, ο 41χρονος Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης προκρίθηκε στον τρίτο γύρο, επικρατώντας άνετα με 4-1 games, απέναντι στον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ, μετά από 39 λεπτά αγώνα. 

Σύμφωνα με σελίδα της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Facebook, οι ευθύνες αποδόθηκαν και πάλι στους Ιάπωνες. «ΕΚΤΑΚΤΟ: Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά», έγραψαν το πρωί οι διαχειριστές της σελίδας. 

Την σκυτάλη πήρε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. «Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;» έγραψαν οι διαχειριστές, συνοδεύοντας την ερώτηση με μια φωτογραφία του Έλληνα αθλητή. 

Η ΕΡΤ είχε δεχθεί κριτική και για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και λίγο αργότερα, είχε ανακοινώσει πως το κρατικό κανάλι «δεν έχει την παραμικρή ευθύνη» για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. «Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020»

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο 41χρονος Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ, έκανε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος κι «αντέδρασε» υποδειγματικά μετά τη μείωση του σκορ από τον Σαλέχ στο τρίτο γκέιμ (2-1), φτάνοντας εντέλει σε μία καθαρή νίκη.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ