ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Δάκρυα χαράς και συγκίνηση από τον Γιαννιώτη στις δηλώσεις μετά τον αγώνα

Δάκρυα χαράς και συγκίνηση από τον Γιαννιώτη στις δηλώσεις μετά τον αγώνα Facebook Twitter
4

Στα 36 του χρόνια, στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, ο Σπύρος Γιαννιώτης πήρε το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από την τεράστια συλλογή του, χάνοντας τον τίτλο του χρυσού Ολυμπιονίκη για μια ανάσα.

Ο κορυφαίος σύγχρονος Έλληνας αθλητής πήρε τη δεύτερη θέση στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς του Ρίο, «έσβησε» την προσωπική του απογοήτευση για την τέταρτη θέση του Λονδίνου, πριν τέσσερα χρόνια, και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την καριέρα του.

Αξιοπρεπής και υπερήφανος για την τελική του μάχη ο Σύπρος Γιαννιώτης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν μίλησε στην ΕΡΤ μετά την απονομή. Ο Ολυμπιονίκης εξηγεί πως είχε κλείσει τα μάτια από τον πόνο στα τελευταία λεπτά και αργότερα δακρύζει όταν μιλά για την οικογένειά του.

4

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Ποιος είναι ο «Παλαιστίνιος Πελέ» που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε βοήθεια

Διεθνή / Γάζα: Ποιος είναι ο «Παλαιστίνιος Πελέ» που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε βοήθεια

Το μεγάλο αστέρι του παλαιστινιακού ποδοσφαίρου σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε ανθρωπιστική βοήθεια, κατήγγειλε η Παλαιστινιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 
LIFO NEWSROOM