Conor McGregor και Nurmagomedov πληρώνουν για τα έκτροπα και το άγριο ξύλο στον αγώνα

Conor McGregor και Nurmagomedov πληρώνουν για τα έκτροπα και το άγριο ξύλο στον αγώνα Facebook Twitter
0

Ο Conor McGregor και ο Khabib Nurmagomedov έλαβαν και οι δύο βαριές ποινές και απαγορεύσεις μετά τα έκτροπα σε αγώνα τους στο Λας Βέγκας ο οποίος ολοκληρώθηκε με άγριο ξύλο ανάμεσα στο κοινό.

Στον McGregor έχει επιβληθεί πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων και απαγόρευση από τους αγώνες για έξι μήνες, ενώ ο Nurmagomedov έλαβε την πιο βαριά ποινή, με πρόστιμο 500.000 και απαγόρευση για εννέα μήνες.

Η απαγόρευση στον Nurmagomedov ωστόσο θα μειωθεί κατά τρεις μήνες αν συμφωνήσει να ηχογραφήσει ένα μήνυμα κατά του εκφοβισμού και της βίας για λογαριασμό του Αστυνομικού Τμήματος του Λας Βέγκας.

Το πρόστιμό του θα αφαιρεθεί από τα κέρδη στο ταμείο του για το UFC 229, σύμφωνα με τους όρους που εξέδωσε η Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα.

Ο Nurmagomedov τιμωρήθηκε πιo αυστηρά καθώς επιτέθηκε στον McGregor στον αγώνα στο Λας Βέγκας τον Οκτώβριο, πριν τελικά πηδήξει στο πλήθος και χτυπήσει έναν από τους προπονητές του αντιπάλου του.

Την ίδια ώρα, άνδρες που πιστεύεται ότι ήταν μέλη της ομάδας της Ρωσίας, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον McGregor.

Ακολούθησε ένα χάος που μεταδόθηκε διεθνώς και εξόργισε την ομοσπονδία με τον πρόεδρο του UFC να εμφανίζεται τρομερά ενοχλημένος από τις εικόνες βίας.

Ο Nurmagomedov ζήτησε συγγνώμη για τις ενέργειές του, αλλά είπε ότι είχε προκληθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο McGregor είχε χλευάσει τη θρησκεία, τον πατέρα και τη χώρα του.

Παρά την ήττα του, ο McGregor μετά τον αγώνα δήλωσε ότι θα ήθελε να συναντηθεί ξανά για μια ρεβάνς με τον Nurmagomedov.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM