Το απρόσμενο τηλεφώνημα που έκανε την Άλισον Φίλιξ να βγει από τη «σύνταξη»

Το απρόσμενο τηλεφώνημα που έκανε την Άλισον Φίλιξ να βγει από τη «σύνταξη» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/John G. Mabanglo
0

Η Άλισον Φίλιξ απολάμβανε το γεύμα της σε εστιατόριο του Λος Άντζελες όταν χτύπησε το τηλέφωνό της και της ζητήθηκε να βγει από τη «σύνταξη» και να τρέξει ακόμη μία φορά με την εθνική των ΗΠΑ

«Ήμουν σε ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια. Έτρωγα καυτερές φτερούγες και έπινα μπύρα, και  (...) δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Απλά με ρώτησαν αν θα ήμουν πρόθυμη να επιστρέψω και να τρέξω έναν γύρο και να βοηθήσω την ομάδα και έτσι άφησα τη φτερούγα».

Είπε ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως παραδέχθηκε. Μίλησε με τον προπονητή της για να κάνει μερικές προπονήσεις και μετά πήρε την πρώτη πτήση και έφυγε για το Γιουτζίν, όπου ήταν σε εξέλιξη το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. 

Έτρεξε με την ομάδα των ΗΠΑ στην κούρσα 4x400 μέτρων και σημείωσε τον καλύτερο χρόνο μεταξύ των συναθλητριών της. Η ομάδα προκρίθηκε για τον σημερινό τελικό

«Για μένα, ήταν τιμή να επιστρέψω και να τρέξω μπροστά από τους συμπατριώτες μου για να βοηθήσω την ομάδα» είπε η Ολυμπιονίκης. «Αυτό μετράει». 

Και παρότι δεν περιμένει να τρέξει στον τελικό, θα λάβει μετάλλιο σε περίπτωση που οι ΗΠΑ ανέβουν σε μία από τις τρεις θέσεις του βάθρου. 

«Είναι μία στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Να τελειώσω την καριέρα μου υπό τις ιαχές του κόσμου». 

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM