Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου ανάμεσα στις ομάδες Νέων, κουκουλοφόροι χούλιγκανς εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και επιτέθηκαν σε Γερμανούς οπαδούς.

 

Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά, εξαιτίας της εισβολής των κουκουλοφόρων που χτύπησαν οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας. Οι χούλιγκανς επιτέθηκαν με κράνη, λοστούς και καρέκλες στους οπαδούς της Μπάγερν ενώ κατά πληροφορίες σημειώθηκαν τρεις τραυματισμοί οπαδών και ενός σεκιούριτι.

 

 

 

 

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά το θλιβερό περιστατικό, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει τα επεισόδια και τονίζει πως οι εισβολείς δεν έχουν θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας».

 

 

 

Ο προπονητής της Κ19 των ερυθρόλευκων Δημήτρης Μαυρογενίδης χαρακτήρισε ως τη χειρότερη ποδοσφαιρική του βραδιά την εισβολή κουκουλοφόρων ενώ ξεκαθάρισε ότι: «Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό».

 

«Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό. Ζητάμε συγγνώμη. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν άψογη. Είναι μακράν η χειρότερη ποδοσφαιρική μου βραδιά», υποστήριξε χαρακτηριστικά.