Τσιτσιπάς: Οι θαυμαστές μου θα δουν έναν καλύτερο Στέφανο

Τσιτσιπάς: Οι θαυμαστές μου θα δουν έναν καλύτερο Στέφανο Facebook Twitter
EPA
0

Για ακόμη μία φορά η ATP κάνει αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά με νέο βίντεο στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Μετά την εντυπωσιακή του πορεία στο Australian Open, που ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά (σ.σ. ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ) και ενώ νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Ρότζερ Φέντερερ, ο 20χρονος υπόσχεται στο βίντεο της ATP ότι το 2019 οι θαυμαστές του «θα δουν έναν καλύτερο Στέφανο».

Ο ίδιος δηλώνει ανυπόμονος για τη νέα σεζόν και τις προκλήσεις που θα φέρει.

«Οι θαυμαστές μου θα δουν έναν καλύτερο Στέφανο. Θα δουν έναν πιο βελτιωμένο, πιο γρήγορο Στέφανο στο κορτ. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για το 2019 γιατί υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν», είπε ο Τσιτσιπάς.

Συνέχισε αναφερόμενος στην πορεία του στο Tour το 2018, όπου κατέκτησε το τουρνουά της Στοκχόλμης και συμμετείχε σε ακόμη δύο τελικούς: «Είχα μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα απέναντι σε τοπ παίκτες. Πήρα νίκες σε όλες τις επιφάνειες. Αυτές οι νίκες σου δίνουν αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να επικρατήσεις απέναντι σε οποιονδήποτε στα κορτ».

Οι φανατικοί του Τσιτσιπά θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν, μετά το Australian Open, στο Sofia Open όπου, σε πρώτη φάση, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ (Νο51 στην παγκόσμια κατάταξη) από τη Γερμανία.

Με πληροφορία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ