Αυστραλιανό Open: Ο Τσιτσιπάς θα γίνει «σουβλάκι» αν προκριθεί

Αυστραλιανό Open: Ο Τσιτσιπάς θα γίνει «σουβλάκι» αν προκριθεί Facebook Twitter
EPA
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ακολουθεί τα βήματα του Μάρκου Παγδάτη στο Australian Open και, αν κερδίσει τα ξημερώματα, εκτός από την δόξα της νίκης θα αποκτήσει και ένα σουβλάκι που θα φέρει το όνομά του.

O 20χρονος Έλληνας τενίστας, ανέφερε πρόσφατα το εστιατόριο «Σταλακτίτες» στη Μελβούρνη, ως ένα από τα αγαπημένα του και οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου αποφάσισαν να επιστρέψουν την αγάπη, λέγοντας ότι το όνομα του Τσιτσιπά θα προστεθεί στο μενού, εάν αποκλείσει τα ξημερώματα τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασλβίλι στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Το εστιατόριο έχει τιμήσει με τον ίδιον τρόπο και άλλον Έλληνα τενίστα, μία φορά στο παρελθόν δίνοντας σε ένα αρνίσιο σουβλάκι το όνομα του Ελληνοκύπριου, Μάρκου Παγδάτη, κατά τη διάρκεια της «παραμυθένιας» διαδρομής του το 2006 στην διοργάνωση, όταν είχε φθάσει στον τελικό, όπου έχασε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

«Εάν ο Στέφανος τα καταφέρει, θα θέλαμε να δώσουμε το όνομά του σε ένα σουβλάκι», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

«Όλοι θέλουν το σουβλάκι τους λίγο διαφορετικό, έτσι θα τον ρωτήσουμε τι του αρέσει και να το προσαρμόσει στα γούστα του».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM