Επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια του Σουμάχερ

Επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια του Σουμάχερ Facebook Twitter
Ο Σουμάχερ με τη σύζυγό του Κορίνα
0

Πέντε χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ και ενώ μέχρι τώρα η οικογένειά του σπανίως έδινε πληροφορίες, μια επίσημη ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγο.

Η ανακοίνωση έρχεται μια μέρα πριν ο Σουμάχερ γιορτάσει τα γενέθλιά του καθώς αύριο κλείνει τα 50.

Η επίσημη ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην σελίδα του θρύλου της Formula 1 στο Facebook.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε αύριο τα πεντηκοστά γενέθλια του Μίκαελ μαζί σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που θα το κάνουμε μαζί.

Ως δώρο για εκείνον, εσάς και εμάς, το Keep Fighting Foundation δημιούργησε ένα virtual μουσείο. Η επίσημη εφαρμογή Michael Schumacher θα είναι διαθέσιμη από αύριο, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να θυμηθούμε τις επιτυχίες του.

Η εφαρμογή είναι ένα ακόμα ορόσημο στην προσπάθειά μας να είμαστε δίκαιοι απέναντί του αλλά και απέναντι σε εσάς γιορτάζοντας τα επιτεύγματά του. 

Σας ευχόμαστε να διασκεδάσετε αρκετά με την εφαρμογή.

Ο Mίκαελ μπορεί να είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει, το ίδιο είμαστε κι εμείς! Γι' αυτό θυμόμαστε τις επιτυχίες του με την έκθεση της Προσωπικής Συλλογής του στην Κολωνία, δημοσιεύουμε αναμνήσεις στα social media και συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Keep Fighting Foundation. Θέλουμε να θυμόμαστε και να γιορτάζουμε τις νίκες του, τα ρεκόρ του, τον ενθουσιασμό του.

Μπορείτε να είστε σίγουροι πως είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια και πως κάνουμε οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας για το γεγονός ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του, διατηρώντας, όπως πάντα, την ιδιωτικότητα που επιθυμούσε για ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της υγείας.

Την ίδια ώρα, σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλία σας και ευχόμαστε να έχετε χαρούμενο και γεμάτο υγεία 2019».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ