Ανακοινώθηκε από τους Γιούτα Τζαζ ο Κατσικάρης- Ο πρώτος Έλληνας προπονητής στο ΝΒΑ

Ανακοινώθηκε από τους Γιούτα Τζαζ ο Κατσικάρης- Ο πρώτος Έλληνας προπονητής στο ΝΒΑ Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι πια επίσημα βοηθός προπονητή του Κουίν Σνάιντερ στην τεχνική ηγεσία της Γιούτα Τζαζ και έτσι έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα κάτσει στον πάγκο ομάδας του ΝΒΑ.

Ο 51χρονος, που ήταν προπονητής της Εθνικής Ελλάδας από το 2014 έως το 2016, είχε συμφωνήσει εδώ κι αρκετό καιρό με την αμερικανική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κατσικάρης πέρα από την Εθνική ομάδα έχει διατελέσει προπονητής στον Άρη (δύο φορές), την ΑΕΚ, την Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, τη Βαλένθια, την Μπιλμπάο, τη Μούρθια (δύο φορές) και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Τη περασμένη σεζόν (2017-18) ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ, απ' όπου αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για να αναλάβει την Γκραν Κανάρια.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βρετανός σκιέρ που έγραψε στο χιόνι «F*** ICE» δέχεται απειλές θανάτου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βρετανός σκιέρ που έγραψε στο χιόνι «F*** ICE» δέχεται απειλές για τη ζωή του

«Θεωρώ σημαντικό να λέμε αυτό που αισθανόμαστε, να υπερασπιζόμαστε όσα πιστεύουμε και να στεκόμαστε απέναντι στην αδικία», είπε σε νέα ανάρτησή του ο Gus Kenworthy
THE LIFO TEAM