Θερμόαιμος οπαδός επιτίθεται σε τερματοφύλακα

3

Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Sheffield Wednesday με τη Leeds την προηγούμενη Παρασκευή, στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος της Football League.

Πρωταγωνιστής του ματς έγινε, ο τερματοφύλακας Chris Kirkland της Sheffield Wednesday. Στο ’77 λεπτό, ένας άντρας από τη κερκίδα των οπαδών της Leeds εισέβαλε στο γήπεδο, όρμησε προς το μέρος του τερματοφύλακα και τον χτύπησε στο πρόσωπο!

Ο Kirkland έπεσε κάτω, αλλά μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. «Ένιωσα ντροπιασμένος να είμαι προπονητής όταν το είδα αυτό. Νομίζω ότι ήταν τελείως ντροπιαστικό», δήλωσε ο προπονητής της Leeds, Neil Warnock.
«Νομίζω ότι πρέπει να συλλάβουν τον τύπο, να τον δικάσουν και να τον φυλακίσουν», ευχήθηκε και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 21χρονο Aaron Cawley, ο οποίος επιτέθηκε στον τερματοφύλακα. Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για 16 εβδομάδες.
Τελικά, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, 1-1.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM