Αποκαλυπτικό είναι σήμερα δημοσίευμα του «Έθνους» για τις επαγγελματικές δραστηριότητες μελών της Χ.Α. στο Πέραμα, όπου η οργάνωση επιδίωξε την ίδρυση ενός χρυσαυγίτικου σωματείου στις ναυτιλιακές ζώνες του λιμανιού.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πυρηνάρχης Περάματος, διατηρεί εταιρία με τον διακριτικό τίτλο "Periklis Shipping Services CO", η οποία προσφέρει "υπηρεσίες ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού επιχειρήσεων και υπηρεσίες αχθοφόρων", όπως έχει καταχωρηθεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο.Πρόκειται δηλαδή για εταιρία που παίρνει εργολαβίες από ακτοπλοικές ενώ, πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι μέσω της εταιρίας ο πυρηνάρχης, αναζητεί εργατικά χέρια, κυρίως φθηνά.

 

Αυτά τα εργατικά χέρια, τα προσλαμβάνει και επενοικιάζει στη συνέχεια η "Periklis Shipping Services CO", σε ακτοπλοικές και άλλες εταιρίες.

 

Εμπόδιο στις προσπάθειες του πυρηνάρχη της Χ.Α. είναι το ΠΑΜΕ και αυτό εξηγεί και τις προσπάθειες της οργάνωσης να το «εξαφανίσει» από την περιοχή.

 

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι 18 βουλευτές της Χ.Α. έκαναν στη Βουλή περισσότερες από 140 ερωτήσεις και αναφορές, σχετικές με τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και σε μία μάλιστα ζητούσαν να δοθούν πάνω από 6 δις σε ακτοπλοϊκές εταιρίες για να βελτιώσουν τη ρευστότητά τους.

 

Όπως σημειώνει το "Εθνος", δεν αποκλείεται και άλλοι βουλευτές να διατηρούν επιχειρήσεις στη Ζώνη.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr