Η ΓΕΝΟΠ κάνει έρανο για να πληρωθεί η εγγύηση για τον Φωτόπουλο

Η ΓΕΝΟΠ κάνει έρανο για να πληρωθεί η εγγύηση για τον Φωτόπουλο Facebook Twitter
12

Τη χρηματική συνεισφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ προκειμένου να πληρωθεί η εγγύηση των 60 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο πρόεδρος της Νίκος Φωτόπουλος ζητά η ΓΕΝΟΠ.

Τη συνεισφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 60.000 ευρώ που έχει οριστεί ως εγγύηση για το πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Νίκο Φωτόπουλο, ζητά η επιτροπή στήριξης εργαζομένων στην επιχείρηση.

 «Με δεδομένη την αδυναμία του να συγκεντρώσει το ποσό των 60.000 ευρώ, μια ομάδα συνάδελφων αποφασίσαμε εμπράκτως να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας», αναφέρει η επιτροπή στήριξης των εργαζομένων και καλεί τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ να καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό ως τις 20 Μαίου, από 1 ως 50 ευρώ. Το ποσό θα επιστραφεί όταν υπάρξει άρση της εγγύησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή στα τέλη του προηγούμενου μήνα με την υποχρέωση να καταβάλει εγγύηση 60.000 ευρώ και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας και ηθικής αυτουργίας σε απιστία σε βάρος της ΔΕΗ καθώς επίσης της απάτης με αφορμή τις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν από την επιχείρηση στον συνδικαλιστικό φορέα κατά την περίοδο έως το 2010.

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

12 σχόλια
Αντί να τον δείρουν και να τον λιντσάρουν και να τον αφήσουν να σαπίσει στη φυλακή που τόσα χρόνια τους πίνει κυριολεκτικά το αίμα ο δήθεν συνδικαλιστής εκπρόσωπος τους του κάνουν και έρανο! ένα δάκρυ μόλις κύλησε! τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας σ'αυτή τη χώρα!υ.γ: έναν έρανο και για τον Άκη ρε παιδιά! του χέλ ρε! του χέλ!
Επειδή δέν ξέρουμε κατα πόσον θα ανταποκριθούν οι συνάδελφοι του κ. Φωτόπουλου,η λύση είναι απλή.Ας μπεί άλλο ένα χαράτσι πέντε δόσεων,μέσα απο το λογαριασμό της Δ.Ε.Η υπέρ εγγυήσεως.
Επιτέλους lifo! Ποτε θα κανεις ενα ολοκληρωμένο και σωστό ρεπορτάζ;;;; Στο άρθρο επρεπε να αναφέρετε και αριθμό λογαριασμού! Πως θα μπορέσω αύριο πρωι πρωι να βοηθήσω; Έτσι; Στα κουρουρού; Επίσης ειναι δυνατόν να μην έχουν PayPal; Πως θα συνδράμουν οι έλληνες μετανάστες; Μισές δουλειές, μισές δουλειές...