Ζανιάς: «Εθνικό καθήκον η πληρωμή των φόρων»

Ζανιάς: «Εθνικό καθήκον η πληρωμή των φόρων» Facebook Twitter
0

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς στη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στα κεντρικά γραφεία του ΣΔΟΕ, έδωσε εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων.

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο χαλάρωσης, λέγοντας ότι αν χρειασθεί θα παρέμβει και ο ίδιος επικοινωνώντας προσωπικά με κάθε προϊστάμενο εφορίας για να μην ανακοπεί η πορεία των εσόδων, ενώ παράλληλα, κάλεσε και τους πολίτες να είναι συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις συμβάλλοντας στον στόχο αυτόν.

«Η πληρωμή των φόρων είναι εθνικό καθήκον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζανιάς. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι τα εκκαθαριστικά του ΕΤΑΚ 2009 θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες.

Τέλος ο υπουργός διευκρίνισε ακόμη ότι το ειδικό τέλος ακινήτων του 2012 δεν πρόκειται να αποσταλεί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ των αμέσως επόμενων μηνών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM