Ζάεφ για το tweet για την «μακεδονική» ομάδα ποδοσφαίρου: Μερικές φορές συμβαίνουν λάθη

Ζάεφ για το tweet του: Κάποιες φορές γίνονται λάθη Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, δήλωσε ότι ενήργησε λανθασμένα σε ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία έκανε λόγο για «μακεδονικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα» στο ποδόσφαιρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open ο κ. Ζάεφ απέδωσε το λάθος του στο γεγονός πως εδώ και 45 χρόνια αναφερόταν στην ομάδα της χώρας του ως μακεδονική ομάδα κάτι που πρέπει να αλλάξει μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Όλοι χρειάζεται να εκπαιδευτούμε για αυτές τις αλλαγές. Αλλάξαμε το όνομά μας από Δημοκρατίας της Μακεδονίας σε Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας», είπε προσθέτοντας πως η αλλαγή του ονόματος της χώρας για τον ίδιον δεν είναι κάτι εύκολο.

«Είμαι ο πρώτος που σέβεται και εφαρμόζει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Όμως, μερικές φορές γίνονται και λάθη. Είμαι 46 ετών και είναι φυσιολογικό, κάτι που επαναλαμβάνεις τόσα χρόνια να σου...ξεφύγει και στο γράψιμο», δήλωσε σήμερα ο Ζόραν Ζάεφ, απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις, στο περιθώριο του 1ου Οικονομικού Φόρουμ των Σκοπίων, το οποίο διοργανώνεται από το Φόρουμ των Δελφών.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ