ΥΠΕΞ: Να αποχωρήσουν άμεσα οι Έλληνες που βρίσκονται στην Ουκρανία

ΥΠΕΞ: Να αποχωρήσουν άμεσα οι Έλληνες που βρίσκονται στην Ουκρανία Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Το υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους Έλληνες που βρίσκονται στην Ουκρανία να αναχωρήσουν άμεσα από τη χώρα. 

Παράλληλα, το ΥΠΕΞ ανακοίνωσε ότι «αποθαρρύνει έντονα» όλα τα ταξίδια στην Ουκρανία, ενώ έχει μειωθεί στο απαραίτητο το προσωπικό της πρεσβείας στο Κίεβο. 

Σήμερα το πρωί έγινε σύσκεψη υπό τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, με τη συμμετοχή των υπουργών Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, του υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη και υπηρεσιακών στελεχών των υπουργείων. 

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποθαρρύνει έντονα όλα τα ταξίδια στο σύνολο της επικράτειας της Ουκρανίας, και παράλληλα συνιστάται στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στη χώρα να αναχωρήσουν από τη χώρα άμεσα», ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε. 

«Συνιστάται επίσης στους Έλληνες πολίτες που δεν έχουν αναχωρήσει ήδη, να δηλώσουν άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο», ανέφερε ακόμη το ΥΠΕΞ. 

Παράλληλα, επεσήμανε ότι έχει μειωθεί στο απαραίτητο το προσωπικό της πρεσβείας στο Κίεβο και έχει ενισχυθεί εκείνο του γενικού προξενείου Μαριούπολης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM