Τζάκρη: «Ο Τσίπρας διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου»

Τζάκρη: «Ο Τσίπρας διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου» Facebook Twitter
4

Με άρθρο της στην Εφημερίδα των Συντακτών η πρόσφατα διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη στηρίζει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην παραστεί στη χθεσινή τελετή για την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την Ελλάδα.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Πέλλας Θ.Τζάκρη σημειώνει στο άρθρο της:

"Ο κ. Τσίπρας με τη συμβολική του αυτή κίνηση διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου, καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η χώρα, όπως και παλαιότερα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τα εθνικά της δίκαια και να διασφαλίσει τα ειδικά της συμφέροντα εντός της ΕΕ.

Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται πως ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε ο κ. Βενιζέλος μπορούν να το πετύχουν. Είναι αλήθεια επίσης ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά στηρίζεται αποκλειστικά από τα ξένα εξωθεσμικά κέντρα των δανειστών και δεν έχει κανένα πραγματικό κοινωνικό έρεισμα στο εσωτερικό της χώρας".

"Η νομιμότητα που απολαμβάνει έως σήμερα έχει ημερομηνία λήξεως τις ευρωεκλογές, στις οποίες θα απολέσει το πιο ουσιαστικό στοιχείο της δημοκρατικής διακυβέρνησης που είναι η νομιμοποίηση".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κάτι διορισμοί που'χε κάνει η εν λόγω κυρία στην περιφέρειά της την Πέλλα ήταν κι αυτοί "προοδευτικοί";Αν ο Τσίπρας θέλει να κάνει οτιδήποτε καλό για τη χώρα όταν κι αν κυβερνήσει πρέπει άμεσα να διώξει από κοντά του όλο το πασοκ που'χει μαζέψει.Και να σταματήσει ν'αντιγράφει στα πάντα τον Ανδρέα.
Ποιός ξέρει, μπορεί η θοδώρα "εθνικά δίκαια" να θεωρεί την θεσμική υποχρέωση των Ευρωπαίων να δίνουν δανεικά και αγύριστα στην Ελλάδα, προκειμένου οι εδώ σύντροφοι να δίνουν επιδόματα στους "εργαζόμενους" στο δημόσιο...Μπααααα... Απλά ηλίθιες αοριστολογίες λέει η θοδωρούλα προκειμένου να έχει "προοδευτικό προφίλ" στο λαό και να παίρνει ψήφους. Και γλύφει τον τσιπρανδρέου για να είναι μέλος και σε μελλοντική κυβέρνηση μη χάσει η Ελλάδα το μεγάλο πνεύμα της...