Τζάκρη: «Ο Τσίπρας διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου»

Τζάκρη: «Ο Τσίπρας διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου» Facebook Twitter
4

Με άρθρο της στην Εφημερίδα των Συντακτών η πρόσφατα διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη στηρίζει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην παραστεί στη χθεσινή τελετή για την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την Ελλάδα.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Πέλλας Θ.Τζάκρη σημειώνει στο άρθρο της:

"Ο κ. Τσίπρας με τη συμβολική του αυτή κίνηση διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου, καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η χώρα, όπως και παλαιότερα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τα εθνικά της δίκαια και να διασφαλίσει τα ειδικά της συμφέροντα εντός της ΕΕ.

Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται πως ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε ο κ. Βενιζέλος μπορούν να το πετύχουν. Είναι αλήθεια επίσης ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά στηρίζεται αποκλειστικά από τα ξένα εξωθεσμικά κέντρα των δανειστών και δεν έχει κανένα πραγματικό κοινωνικό έρεισμα στο εσωτερικό της χώρας".

"Η νομιμότητα που απολαμβάνει έως σήμερα έχει ημερομηνία λήξεως τις ευρωεκλογές, στις οποίες θα απολέσει το πιο ουσιαστικό στοιχείο της δημοκρατικής διακυβέρνησης που είναι η νομιμοποίηση".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κάτι διορισμοί που'χε κάνει η εν λόγω κυρία στην περιφέρειά της την Πέλλα ήταν κι αυτοί "προοδευτικοί";Αν ο Τσίπρας θέλει να κάνει οτιδήποτε καλό για τη χώρα όταν κι αν κυβερνήσει πρέπει άμεσα να διώξει από κοντά του όλο το πασοκ που'χει μαζέψει.Και να σταματήσει ν'αντιγράφει στα πάντα τον Ανδρέα.
Ποιός ξέρει, μπορεί η θοδώρα "εθνικά δίκαια" να θεωρεί την θεσμική υποχρέωση των Ευρωπαίων να δίνουν δανεικά και αγύριστα στην Ελλάδα, προκειμένου οι εδώ σύντροφοι να δίνουν επιδόματα στους "εργαζόμενους" στο δημόσιο...Μπααααα... Απλά ηλίθιες αοριστολογίες λέει η θοδωρούλα προκειμένου να έχει "προοδευτικό προφίλ" στο λαό και να παίρνει ψήφους. Και γλύφει τον τσιπρανδρέου για να είναι μέλος και σε μελλοντική κυβέρνηση μη χάσει η Ελλάδα το μεγάλο πνεύμα της...