Tσίπρας προς Αυστρία: Οι μονομερείς ενέργειες δεν συμβάλλουν

Tσίπρας προς Αυστρία: Οι μονομερείς ενέργειες δεν συμβάλλουν Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
0

Συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ Φίλιππο Γκράντι για τους πρόσφυγες είχε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην παροχή υποστήριξης από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες προς τις ελληνικές αρχές για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών.

Ωστόσο ο Πρωθυπουργός, αναφερόμενος στη διάσκεψη των «απροθύμων» που διοργανώνεται σήμερα στη Βιέννη ανέφερε ότι «μονομερείς και μη συντονισμένες ενέργειες δεν συμβάλλουν στη διαχείριση του προσφυγικού», και  επανέλαβε ότι το πρόκειται για ένα διεθνές πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με στενή συνεργασία σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM