Τσίπρας: «Η Μέρκελ θα υποστεί ιστορική ήττα»

Τσίπρας: «Η Μέρκελ θα υποστεί ιστορική ήττα» Facebook Twitter
Yπερβολικό άνοιγμα στα λαικά (και λαικίστικα) μέσα κάνει εσχάτως ο κ. Τσίπρας
0

Κοιμάται καλά τα βράδια και δηλώνει ότι «έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι» Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει συνέντευξη στο Γιώργο Τράγκα για το περιοδικό Crash και δηλώνει ότι πιστεύει πως θα αναγκαστεί η κυρία Μέρκελ να υποστεί μια μεγάλη ιστορική ήττα, έχοντας απέναντι της μια αριστερή κυβέρνηση να μην εφαρμόσει τη συνταγή που βυθίζει τη χώρα στο χάος.

«Το πώς θα το εμφανίσει» λέει «είναι δικό της πρόβλημα. Μπορεί να το εμφανίσει ως συμβιβασμό, ας κάνει ό,τι θέλει».  

Ο Τσίπρας δηλώνει ότι το μεγάλο όπλο της χώρας αυτή τη στιγμή είναι ο φόβος του ντόμινο.

Για τους Αμερικανούς λέει ότι αντιλαμβάνεται πως έχουν κάποιες φοβίες ότι μπορεί να ακολουθήσει πολυδιάστατη πολιτική αλλά όπως λέει το οικονομικό μοντέλο που προτείνει ως λύση είναι πιο κοντά σε αυτό της κυβέρνησης Ομπάμα.

Όσο για το «Ολανδρέου» λέει ότι είναι συνηθισμένη στη Γαλλία και τη χρησιμοποίησε για να τονίσει ότι δεν θα ήθελε ο Ολάντ να μην τηρήσει τις υποσχέσεις του. «Τα παπαγαλάκια που δεν είχαν πρόβλημα με όσα λέει ο Σόιμπλε και η Μέρκελ» το εκμεταλεύτηκαν γιατί «έχουν συνηθίσει τους Έλληνες ηγέτες να είναι "yes, sir" και "yes, madam"». « Η χώρα θα εκπροσωπείται στο εξωτερικό, όπως θέλει ο λαός να εκπροσωπείται, θα πρέπει να το συνηθίσουν», λέει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM