Τσίπρας για Μπεκατώρου: Όταν μία γυναίκα μιλάει είναι σπουδαίο

Τσίπρας για Μπεκατώρου: Όταν μία γυναίκα μιλάει είναι σπουδαίο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Όταν μία γυναίκα μιλάει είναι σπουδαίο. Σπάμε τη σιωπή» ανέφερε σε μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας στα social media για τη Σοφία Μπεκατώρου.

Ειδικότερα, την στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου που κατήγγειλε δημόσια σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, εξέφρασε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μέσω του Instagram.

Στην ανακοίνωσή του στο Instagram ο κ. Τσίπρας κάλεσε όλα τα θύματα έμφυλης βίας να σπάσουν τη σιωπή. Η έμφυλη βία έχει τα θεμέλιά της στην αντιστροφή της ευθύνης και στη σιωπή του θύματος. Η γυναίκα από θύμα, μετατρέπεται σε κατηγορούμενη. Όταν μία γυναίκα μιλάει είναι σπουδαίο. Σπάμε τη σιωπή, έγραψε χαρακτηριστικ χρησιμοποιώντας μάλιστα και το hashtag #ΣΟΦΙΑΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ.

Τσίπρας για Μπεκατώρου: Όταν μία γυναίκα μιλάει είναι σπουδαίο Facebook Twitter

Σημειώνεται ότι αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο προκάλεσε η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε με την χρυσή ολυμπιονίκη και εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην αθλήτρια που κατήγγειλε επωνύμως ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση σε νεαρή ηλικία.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM