Tσίπρας για επίθεση στο σπίτι της Τζάκρη: «To αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία»

Tσίπρας για επίθεση στο σπίτι της Τζάκρη: «To αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία» Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Έντονη αντίδραση από τον Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη.

Ο πρωθυπουργός, με ανάρτηση στο Facebook, ζητά από τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν την ενέργεια κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ «χωρίς μισόλογα». Κάνει λόγο για «αυγό του φιδιού που έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία». 

Καταλήγει γράφοντας πως «η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει». 

Αναλυτικά, ο κ. Τσίπρας γράφει: 

«Στην αρχή ήταν η στοχοποίηση βουλευτών με απειλητικά μηνύματα. Μετά με αφίσες. Ακολούθησαν τα τάγματα εφόδου στο κοινοβούλιο. Για να καταλήξουμε στους εμπρησμούς σπιτιών των βουλευτών.

Όσοι κάνουν πως δε βλέπουν, δεν ακούνε, δεν καταλαβαίνουν φέρουν τεράστια ευθύνη. Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας.

Το ελάχιστο που αναμένω από τον Κ. Μητσοτάκη και όλα τα κόμματα είναι αυτή τη φορά να καταδικάσουν χωρίς μισόλογα.

Να ξέρουν όλοι: Η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσεi»

.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ρε Τσίπρα (πλέον για βρισιά θεωρείται), το αυγό έχει σπάσει πριν καν ανέβεις εσύ στην εξουσία. Τι αρλούμπες λες; Κάνε κάτι ή μην μιλάς καν!Βασικά μην κάνεις τίποτα γιατί όσα κάνεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να ανεβάζεις κι άλλο τα φίδια της Χ.Α.
Χοχοχο!Ειπε ο προεδρος του 15μελους που διχασε οσο κανεις αλλος ..κ πριν κατσει στη καρεκλα ....απολαμβανε την αθλια στοχοποιηση των "πουλημενων γερμανοτσολιαδων"Το αυγο του φιδιου το εξεθρεψε μια χαρα ο συριζα.Τον συμφερει εξαλλου.Μια δυνατη Χρυση Αυγη συμφερει τον Συριζα.Εχει εναν ορατο εχθρο για να κανει την επαναστατικη γυμναστικη του, συν το οτι αποδυναμωνεται κ ο Κουλης.Ο εχθρος τωρα ειναι ο φιλελευθερισμος. Οποιος διαφωνει μαζι μας ειναι φασιστας.Μ αυτη την τοξικη διχαστικη καραμελα θα παει στις εκλογες.