Τσακαλώτος για προπηλακισμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Είναι μια απαράδεκτη πράξη αποκτήνωσης

Τσακαλώτος για προπηλακισμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Είναι μια απαράδεκτη πράξη αποκτήνωσης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην καταδίκη του προπηλακισμού του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ προχώρησε με ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Για όσα συνέβησαν στην ΑΣΟΕΕ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η διαπόμπευση δεν έχει καμία σχέση με αγώνα, καμία σχέση με το φοιτητικό κίνημα, καμία σχέση με την προάσπιση αιτημάτων.

Είναι μια απαράδεκτη πράξη αποκτήνωσης που μόνο σκοπό έχει να καταρρακώσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Και είναι ακριβώς στον αντίποδα όσων υποστηρίζει η Aριστερά. Ως πρώην καθηγητής της ΑΣΟΕΕ αλλά και ως πολίτης δηλώνω απερίφραστα τον αποτροπιασμό μου.


Δεν θα αναπαράξω την φωτογραφία. Τα δικά μας μέσα, οι δικές μας πρακτικές είναι ανθρώπινες και απελευθερωτικές. Και αυτή η εικόνα, βγαλμένη από το μαύρο παρελθόν και τις πρακτικές του αντιπάλου, μας προκαλεί ανατριχίλα».

Υπενθυμίζεται ότι την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η βάναυση επίθεση που δέχθηκε ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από κουκουλοφόρους μέσα στο γραφείο του.

Το Τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας ανέλαβε να ερευνήσει την υπόθεση και να σχηματίσει δικογραφία για την επίθεση. Στόχος είναι φυσικά ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών που πέρασαν πλακάτ με σύνθημα υπέρ των καταλήψεων γύρω από τον λαιμό του πρύτανη Δημήτρη Μπουραντώνη και δημοσίευσαν φωτογραφία σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM