Τοσουνίδης: Η Ντόρα Μπακογιάννη, «νονά» της Βόρειας Μακεδονίας δεν δικαιούται να κρίνει κανέναν

Τοσουνίδης: Η Ντόρα Μπακογιάννη, «νονά» της Βόρειας Μακεδονίας δεν δικαιούται να κρίνει κανέναν Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στην Ντόρα Μπακογιάννη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης. 

«Η λαλίστατη κυρία Μπακογιάννη, παρόλο που βρίσκεται σε καθεστώς πολιτικής αποστρατείας, επιμένει να προκαλεί τη μνήμη ενός ολόκληρου λαού για τα πεπραγμένα της», δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης.


«Η "νονά" της Βόρειας Μακεδονίας και μία από τους κεντρικούς εκπροσώπους αυτών που παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα για να κρίνει κανέναν» προσθέτει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μιλώντας στην Real News, ο κ. Τοσουνίδης διαβεβαιώνει πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν τον «αγώνα» ώστε να μη δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, «είτε με αυτή, είτε με οποιαδήποτε άλλη παρόμοια συμφωνία».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM