Τόσκας: Προσπαθούμε να γυρίσουμε το καράβι στην κατεύθυνση της προόδου και της ανάπτυξης

Τόσκας: Προσπαθούμε να γυρίσουμε το καράβι στην κατεύθυνση της προόδου και της ανάπτυξης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

«Tιμούμε σήμερα αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι, αυτούς που αγωνίστηκαν στα βουνά της Ελληνοβουλγαρικής Μεθορίου, στα οχυρά της περιοχής, όσους αγωνίστηκαν στη διάρκεια της Εθνικής Αντίστασης, όσους μας έδειξαν το δρόμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας, όσους αγωνίστηκαν για να σταματήσουν την επέλαση του ναζισμού και του φασισμού και συνέβαλαν στην κατάρρευσή του.


Όλοι αυτοί μας δείχνουν τον προσανατολισμό για τους αγώνες μας σήμερα, δείχνουν ότι η δημοκρατία και η ελευθερία απαιτούν αγώνα διαρκή και όχι αγώνα της μιας στιγμής», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, από την Ξάνθη, μετά το τέλος της παρέλασης, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 77η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.


«Σε αυτή την κατεύθυνση προσπαθούμε σήμερα, σε δύσκολους καιρούς, να γυρίσουμε το καράβι στην κατεύθυνση της προόδου και της ανάπτυξης. Με όλες οι ενεργές δυνάμεις του λαού μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και να οδηγήσουμε τη χώρα σε καλύτερους καιρούς. Χρειάζεται να θυμόμαστε και να διδασκόμαστε την ιστορία μας να τηρούμε τις παραδόσεις καθώς αντλούμε δυνάμεις για τα επόμενα βήματα στο μέλλον», ανέφερε ο κ. Τόσκας.

Ερωτηθείς δε για την εκκρεμή υπόθεση των άταφων νεκρών του Αλβανικού μετώπου, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα και σημείωσε: «Είναι ντροπή να υπάρχουν άταφοι νεκροί στα πεδία των μαχών. Όλες οι χώρες σέβονται τους νεκρούς που έχουν πέσει στο έδαφός τους όπως και η Ελλάδα έχει νεκρούς άλλης εθνικότητας που έπεσαν στο έδαφός μας και τους τιμούμε. Το ίδιο ελπίζω να κάνει και η Αλβανία, έστω και αργά».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"Με όλες οι ενεργές δυνάμεις του λαού μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και να οδηγήσουμε τη χώρα σε καλύτερους καιρούς." Πηγή: www.lifo.grΕννοεί, "απομυζούμε τους ΦΤΩΧΟΥΣ μικρομεσαίους και τους συνταξιούχους και δίνουμε κοινωνικό μέρισμα στους ΠΑΜΠΤΩΧΟΥΣ".Η μόνη πολιτική που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα. Και την εφάρμοσε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Δεν του δώσανε έγκριση για αυτό, για άλλα τον ψήφισαν..

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ