Τόσκας και Μουζάλας συναντήθηκαν με το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο

Τόσκας και Μουζάλας συναντήθηκαν με το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΒΥΣΗΣ
0

«Ουδεμία ανοχή σε φασίζουσες πρακτικές» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στον μετανάστη Ασφάκ Μεχμούντ από το Πακιστάν, που δέχτηκε την άγρια επίθεση, το απόγευμα του Σαββάτου στον Ασπρόπυργο, μετά από συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα.

Ο αναπληρωτής υπουργός δέχτηκε το πρωί στο γραφείο του τον Πακιστανό μετανάστη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα και τον Πάνο Λάμπρου, υπεύθυνο του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στην τελευταία επίθεση στον Ασπρόπυργο και την κατάσταση στην περιοχή.

Οι συνομιλητές του κ. Τόσκα, του εξέθεσαν με λεπτομέρειες την κατάσταση, παρουσιάζοντας μια εικόνα γενικευμένων διώξεων των μεταναστών εργατών στον Ασπρόπυργο και την Δυτική Αττική, ζητώντας την παρέμβασή του, ούτως ώστε να μπει φρένο στην δράση ακροδεξιών και ρατσιστικών στοιχείων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε για τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία για να οδηγηθούν οι δράστες στη Δικαιοσύνη, όπως και για τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας για τους πολίτες στην περιοχή και τόνισε ότι έχουν δοθεί αυστηρές οδηγίες προς αυτή την κατεύθυνση, στις αστυνομικές αρχές.

Λίγο αργότερα τον Πακιστανό μετανάστη επισκέφτηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM