Tην παραίτηση Τσίπρα ζητά η Νέα Δημοκρατία

Tην παραίτηση Τσίπρα ζητά η Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Την παραίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ζήτησε εκ νέου η ΝΔ, με τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο να επισημαίνει πως είναι το μόνο που του έχει απομείνει.

Ο κ. Κουμουτσάκος σε δήλωσή του, και απαντώντας στα όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, έκανε λόγο για «βαρύ για τους Έλληνες λογαριασμό» της τάξης των 5,4+3,6 δισ. ευρώ, ο οποίος -όπως είπε- είναι αποτέλεσμα των ερασιτεχνικών χειρισμών της ανίκανης κυβέρνησης Τσίπρα.

«Με την ανευθυνότητα και την αναξιοπιστία της έδωσε “χώρο” στους πιστωτές και το ΔΝΤ να απαιτούν πρόσθετα δυσβάστακτα -μη αποδεκτά από τη Νέα Δημοκρατία- μέτρα», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος, υπενθυμίζοντας πως όπως η ΝΔ είχε προειδοποιήσει, η κυβέρνηση με τους τυχοδιωκτισμούς της εγκλωβίστηκε στο ολέθριο για τη χώρα δίλημμα: “βαριά συνθηκολόγηση ή καταστροφική ρήξη”.

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έχει την ευθύνη των πολύ αρνητικών για τη χώρα εξελίξεων», είπε ο κ. Κουμουτσάκος, εκφράζοντας την εκτίμηση πως δεν αποκλείει ούτε και το καταστροφικό σενάριο ενός δεύτερου δημοψηφίσματος μέσα σε 10 μήνες.

«Ο κίνδυνος για το παρόν και το μέλλον της χώρας, από τα ανόητα μικροπολιτικά τους παιχνίδια, είναι τεράστιος. Έχουν χάσει το μέτρο και την κοινή λογική. Κατηγορούν, αντί να απολογούνται. Επιμένουν, αντί να ζητούν συγγνώμη.Το μόνο που έχει απομείνει στον κ. Τσίπρα είναι αυτό που ζήτησε -και σήμερα- ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης: Να παραιτηθεί», δήλωσε ο Εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM