Την καταδίκη των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Σρι Λάνκα εξέφρασαν Τσίπρας και Παυλόπουλος

Την καταδίκη των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Σρι Λάνκα εξέφρασαν Τσίπρας και Παυλόπουλος Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Την καταδίκη των τρομοκρατικών επιθέσεων εξέφρασαν πολιτικοί ηγέτες από την Αμερική και την Ευρώπη μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Τα τραγικά νέα για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα μάς γεμίζουν θλίψη & αποτροπιασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να καταδικάσει κανείς το τυφλό μίσος των τρομοκρατικών επιθέσεων σε θρησκευτικούς ναούς ανήμερα του Καθολικού Πάσχα» σημειώνει ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι «Η σκέψη όλων μας στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν».

Την καταδίκη και τον αποτροπιασμό του ιδίου και του ελληνικού λαού για τις «ειδεχθείς βομβιστικές επιθέσεις» στη Σρι Λάνκα εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ύστερα από εντολή του κ. Παυλοπούλου, ο Έλληνας Πρέσβης στο Νέο Δελχί κ. Παναγιώτης Καλογερόπουλος, που είναι παράλληλα διαπιστευμένος και στη Λαϊκή Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Σρι Λάνκα, μετέφερε στις αρχές της χώρας την καταδίκη και τον βαθύ αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου και του Ελληνικού Λαού, για τις ειδεχθείς βομβιστικές επιθέσεις, που συνιστούν έκφραση ακραίας βαρβαρότητας, σε εκκλησίες και ξενοδοχεία στην Σρι Λάνκα, ανήμερα του Καθολικού Πάσχα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ