Την ίδρυση πατριωτικού κόμματος ανακοίνωσαν Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος

Την ίδρυση πατριωτικού κόμματος ανακοίνωσαν Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος Facebook Twitter
EUROKINISSI
9

Την πρόθεσή τους να ιδρύσουν ένα «δεξιό κόμμα», γνωστοποίησαν σε κοινή δήλωσή τους ο Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο Δημήτρης Καμμένος. 

Όπως αναφέρουν, σκοπός του κόμματός τους θα είναι η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου, «έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ' ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση».

Οι δύο πολιτικοί κατηγορούν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι αποτελεί τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Πρόεδρος του κόμματος, του οποίου το όνομα μένει να ανακοινωθεί, θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.

Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το "Μακεδονία ξακουστή". Και παρά δύναμιν τολμηταί».

Πολιτική
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
ο νεος "πολιτικος" φορεας θα κινειται δεξια απο τους ανελ και αριστερα απο την ΧΑ ή θα το τερματισουν τερμα δεξια?θα μας πουν και αυτοι για τους ψεκασμους ή θα χρησιμοποιησουν ολη την "αγαπη" για την πατριδα για να παρουμε τα σκοπια (και την πολη αμα λαχει)?Θα μας φερουν και αυτοι νεα πολιτικα προσωπα (assets θα ελεγα) οπως μας εφερε παλιοτερα ο καρατζαφυρερ τον τιτανα της πολιτικης Ανατολακη? (για να μην πω για μπουμπουκο και βοριδη)
Η αληθεια ειναι πως χρειαζομασταν αλλο ενα περιθωριακο κομμα διαμαρτυριας, ειχε καιρο να βγει. Σοβαρα τωρα, περα απο την απορροφηση τους απο καποιο αλλο κομμα, τι μελλον εχει μια τετοια κινηση και γιατι να βαλει καποιος χρηματα για να το στηριξει;
Προφανώς σκέφτηκαν ότι όταν ο Λεβέντης έχει κατορθώσει να μπει στη Βουλή ως αρχηγός κόμματος, η ηλιθιότητα και η απελπισία των συμπολιτών μας είναι τόσο μεγάλη ώστε τα πάντα είναι δυνατά. Κι επιπλέον, ανέκαθεν υπήρχε μια πελατεία στη χώρα για όσους πουλούσαν πατριδοκαπηλεία και εθνικισμό, οπότε σχέφτονται να δοκιμάσουν την τύχη τους. Πόσο μάλλον που, ο ασφαλέστερος τρόπος για να γίνεις αντιπρόεδρος στο δεξιό κόμμα αποδείχθηκε ότι είναι να έχεις προϋπάρξει στέλεχος των ακροδεξιών.
Για την ηλιθιοτητα και την απελπισια θα ηθελα, αλλα δε μπορω να διαφωνησω, ο κοσμος που στηριζει ακομα τον Σωρρα ειναι η αποδειξη.Ομως ο μονος λογος που ο Αδωνις εγινε αντιπροεδρος ειναι επειδη ξερει να γλεντα του Συριζαιους οσο δε παει. Αν ειχαμε σοβαρο κομμα ως κυβερνηση προφανως και δεν θα ειχε γινει αυτη η επιλογη.
Φασίστας = Όποιος πιστεύει πως οι χώρες πρέπει να έχουν σύνορα για να προστατεύουν τους πολίτες τους, την κοινωνική συνοχή, την εθνική ταυτότητα και ομοιογένεια, όποιοι δεν θέλουν να ζουν σε μια χώρα-πολτό από διαφορετικές εθνικότητες και όποιοι θέλουν να ακούνε τη μητρική τους γλώσσα στη χώρα τους.