"Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ;"

"Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ;" Facebook Twitter
2

Κομμένο και ραμμένο πάνω τα μέτρα του χθεσινού ντιμπέιτ είναι το νέο σποτ των ΑΝΕΛ, το οποίο μάλιστα δίνει «πάσα» για το επόμενο που θα ακολουθήσει. Στο νέο τους σποτ οι ΑΝΕΛ παρουσιάζουν τον Πάνο Καμμένο να παρακολουθεί το χθεσινό ντιμπέιτ από το γραφείο του όταν ένας συνεργάτης του ακούγεται να του λέει «Πάνο αυτό το ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ» και του αφήνει ένα τσαλακωμένο χαρτί πάνω στο γραφείο.

Ο Πάνος Καμμένος παίρνει το τσαλακωμένο χαρτί στα χέρια του και το περιεργάζεται αλλά το τι ακριβώς υπάρχει πάνω στο χαρτί θα το μάθουμε στο επόμενο προεκλογικό σποτ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια