"Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ;"

"Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ;" Facebook Twitter
2

Κομμένο και ραμμένο πάνω τα μέτρα του χθεσινού ντιμπέιτ είναι το νέο σποτ των ΑΝΕΛ, το οποίο μάλιστα δίνει «πάσα» για το επόμενο που θα ακολουθήσει. Στο νέο τους σποτ οι ΑΝΕΛ παρουσιάζουν τον Πάνο Καμμένο να παρακολουθεί το χθεσινό ντιμπέιτ από το γραφείο του όταν ένας συνεργάτης του ακούγεται να του λέει «Πάνο αυτό το ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ» και του αφήνει ένα τσαλακωμένο χαρτί πάνω στο γραφείο.

Ο Πάνος Καμμένος παίρνει το τσαλακωμένο χαρτί στα χέρια του και το περιεργάζεται αλλά το τι ακριβώς υπάρχει πάνω στο χαρτί θα το μάθουμε στο επόμενο προεκλογικό σποτ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια