Τι συμβαίνει με Τσακαλώτο και Σακελλαρίδη; Σενάρια για "διαζύγιο" με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Τι συμβαίνει με Τσακαλώτο και Σακελλαρίδη; Σενάρια για "διαζύγιο" με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

Προβληματισμένος για το αν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε απόψε ο ΣΚΑΙ, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Αυτό που κάνει ακόμη πιο έντονη τη φημολογία για τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απομάκρη στάση που κρατάει από την πολιτική επικαιρότητα εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα. Ο ίδιος εμφανίζεται όλο και πιο αποστασιοποιημένος από την ομάδα ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα ενώ δεν συμμετέχει ούτε σε τηλεοπτικά πάνελ.

Σενάρια που επίσης κερδίζουν έδαφος απόψε, αναφέρουν πως και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος εκφράζει αντιρρήσεις και αμφιβολίες ως προς τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο των εκλογών. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές και πως το Μαξίμου ασκεί πιέσεις προκειμένου να αλλάξει γνώμη.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την διάλυση της Βουλής. Τα σενάρια πως θα ανακοινώσει συνεργασία με το κόμμα Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι τα επικρατέστερα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM