«Τι έγινε Κωστάκη;»: Η Τζένη Μπότση τρολάρει τον Κώστα Μπακογιάννη στο νέο προεκλογικό σποτ

«Τι έγινε Κωστάκη;»: Η Τζένη Μπότση τρολάρει τον Κώστα Μπακογιάννη στο νέο προεκλογικό σποτ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Ένα πρωτότυπο προεκλογικό βίντεο έφτιαξαν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Τζένη Μπότση, που αποφάσισαν να θυμηθούν ξανά την διάσημη ατάκα της ηθοποιού «Τι έγινε Κωστάκη;» με μια μικρή παραλλαγή. 

Η ατάκα «Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;» είχε ακουστεί στο σίριαλ «Το Σημάδι του Έρωτα» την δεκαετία του '90 αλλά έμελλε να γράψει τηλεοπτική ιστορία καθώς έγινε μια από τις διασημότερες και πιο γνωστές. Στη σειρά η Τζένη Μπότση την είχε πει στον Στράτο Τζώρτζογλου, αναφερόμενη στην Βάνα Μπάρμπα.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης εκμεταλλευόμενος την επιτυχία της ατάκας αποφάσισε να βάλει την Τζένη Μπότση να την πει ξανά, αλλά με μια παραλλαγή, φτιάχνοντας εμμέσως ένα καινούργιο και πολύ διαφορετικό προεκλογικό σποτ. 

«Τι έγινε Κωστάκη; Γουστάρουμε την πρωτεύουσα τώρα;» ακούγεται να λέει τώρα η Τζένη Μπότση, απευθυνόμενη στον Κώστα Μπακογιάννη που δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ξεσπάει σε γέλια.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Κώστας Μπακογιάννης στον λογαριασμό του στο Facebook:

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια