Τί δήλωσαν οι νέοι υπουργοί προσερχόμενοι στο Προεδρικό

Τί δήλωσαν οι νέοι υπουργοί προσερχόμενοι στο Προεδρικό Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

«Είναι μία δύσκολη εποχή αλλά νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει τη βάση ώστε να την ανατρέψουμε και να την αναστρέψουμε», ανέφερε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Χαρακτήρισε δε τις αλλαγές που έγιναν στην κυβέρνηση ως συνέχεια της παλιάς προσπάθειας σε καλύτερες συνθήκες που «οι ίδιοι πρέπει να δημιουργήσουμε».

«Έχουμε πλήρη συναίσθηση του τι συμβαίνει, είναι μία δύσκολη συμφωνία» δήλωσε νέα κυβενητική εκπρόσωπος κα Όλγα Γεροβασίλη προσερχόμενη για την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο και πρόσθεσε ότι «η δουλειά μας θα μετρήσιμη. Οι μέρες είναι κρίσιμες για την χώρα. Τα λόγια είναι φτωχά. Ζητούμενο είναι να αντιστρέψουμε την κατάσταση και οι πολίτες να αισθανθούν ασφάλεια και σιγουριά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ο νέος υπουργός ΠΑΠΕΝ κ. Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε ότι «Ο σημερινός ανασχηματισμός αποτελεί προσαρμογή στην νέα πραγματικότητα. Χρειάζεται εργώδης προσπάθεια για να ελαφρύνουμε τον κόσμο».

 

Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κατρούγκαλος ανέφερε ότι αναλαμβάνει νέες προκλήσεις σε ένα σημαντικό πεδίο μάχης και πρόσθεσε ότι «αυτά που θα εφαρμόσουμε θα πρέπει να είναι κατά το δυνατόν και στο πλαίσιο των συνθηκών κοινωνικά δίκαια. Το θέμα είναι όχι μόνο για να κλείσει η συμφωνία που θα κλείσει αλλά και ο τρόπος που θα εφαρμοστεί».

 

«Ξεκινά μία πολύ δύσκολη προσπάθεια, η φωτιά της φοροδιαφυγής δεν έχει σβήσει ανέφερε» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.


 

Η κα Σία Αναγνωστοπούλου που ανέλαβε αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι «Είναι σε δύσκολη στιγμή, ο πρωθυπουγός μου ανέθεσε να κάνω ότι μπορώ στην Ευρώπη για να βελτιωθούν τα πράγματα. Καλή δύναμη σε όλους μας».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM
Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM