Θεσσαλονίκη: Επιθέσεις με μπογιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Εύοσμο και Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: Επιθέσεις με μπογιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Εύοσμο και Καλαμαριά Facebook Twitter
Πηγή φωτό: seleo.gr
1

Eπίθεση με κόκκινη μπογιά πραγματοποίησαν άγνωστοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 94.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι πέταξαν φέιγ βολάν, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον Τάσο Θεοφίλου, που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και κατηγορείται για συμμετοχή του στη «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς» και στην αιματηρή ληστεία τράπεζας στην Πάρο το 2012.

Λίγο αργότερα άγνωστοι πέταξαν πάλι κόκκινη μπογιά στην πρόσοψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελία της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς».


Οι άγνωστοι πέταξαν επίσης φέιγ βολάν συμπαράστασης στον Τάσο Θεοφίλου που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια