Θεοδωράκης: Οι εξαλλοσύνες του Καμμένου, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν

Θεοδωράκης: Οι εξαλλοσύνες του Καμμένου, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν Facebook Twitter
EUROKINISSI//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
0

«Οι εξαλλοσύνες του και οι υπερβολές του κ. Καμμένου, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού μετά την ενημέρωση που είχε από τον Νίκο Κοτζιά για το Σκοπιανό και τα Ελληνοτουρκικά

Για μιάμιση ώρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ενημέρωνε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τη πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.

Ο κ. Κοτζιάς δεν έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι «υπήρξε μια αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά του υπουργού. Οι συνομιλίες όπως ξέρετε είναι συνεχείς, οι συνομιλίες των πολιτικών προσώπων αλλά και οι συνομιλίες ομάδων εμπειρογνωμόνων. Μας ενημέρωσε, λοιπόν, νομίζω αναλυτικά, ελπίζω ειλικρινά».

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης «οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για τη λύση ή όχι του προβλήματος».

Επίσης ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε πως ο κ. Κοτζιάς τον ενημέρωσε για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία και για τα ελληνοτουρκικά.

«Υπάρχει μία διάθεση, νομίζω, τουλάχιστον στα ελληνοτουρκικά, να μην αφήσουμε έναν χώρο διχασμού στην Ελλάδα και να πιστέψει ο Ερντογάν ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς για μεγαλύτερα παιχνίδια».

Για τους τελευταίους, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι δεν θέλει να κάνει κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, γιατί «αυτό «που προέχει είναι η επιστροφή των δύο παιδιών στην πατρίδα και μετά να λύσουμε τις όποιες διαφορές μας για τα λάθη που γίνονται στην αμυντική πολιτική της χώρας».

Ερωτηθείς για τις νέες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε: «Ο κ.Καμμένος είναι πρόβλημα του κ. Τσίπρα, δεν είναι πρόβλημα δικό μου, και φοβάμαι ότι είναι και πρόβλημα της χώρας. Γιατί είτε ως πολιτικός, είτε ως υπουργός Αμύνης, τα πράγματα που κάνουν δεν εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον. Οι εξαλλοσύνες του και οι υπερβολές του, είτε με στολή παραλλαγής, είτε με κοστούμι πολιτικού, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν, σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Ποταμιού ο πρέσβης ε.τ. Γιώργος Κακλίκης και ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Τσιόδρας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM